JAPANESE MILK BREAD – BÁNH MÌ SỮA NHẬT BẢN

(Eng sub & Tiếng Việt) Another supper fluffy and soft bread. The key ingredient in this recipe is condensed milk, which makes a great contribution to the wonderful texture of the bread. If you love the soft, tender, light texture of breads in Japan, Hongkong, Taiwan.. you should definitely try this recipe.

INGREDIENTS (2 loaf pans of 20 x 7 x 7 cm)

* Dough A

280 gram bread flour
3 gram (1 teaspoon) instant yeast
170 – 180 gram water

* Dough B

140 gram bread flour
30 gram icing/ granulated sugar (if you prefer a sweet bread, add 40 – 50 g)
2 gram (½ tsp salt)
1.5 gram (½ tsp) instant yeast
80 gram condensed milk
20 gram unsalted butter
1 egg (medium size)
———
Mời các bạn xem danh mục nguyên liệu và cách làm (bản để in) tại đây:

Nguồn: https://sunview.vn

Xem thêm bài viết khác: https://sunview.vn/am-thuc/

20 thoughts on “JAPANESE MILK BREAD – BÁNH MÌ SỮA NHẬT BẢN

  1. Hi I tried! it’s very soft and yummy. Thanks for sharing. However 1 question to ask, my Doug is very wet and very hard to handle unlike your. Do you have any suggestions? Thanks

  2. This looks soo delicious! But i can't find bread flour anywhere. So can i replace bread flour with all purpose flour? If so, how much would i need or would it be the same amount of bread flour used?

  3. Tuyệt vời chị ơi. Công thức nào của chị em làm cũng thành công mặc dù em là tay ngang. Cám ơn video cực kì chi tiết và có tâm của chị!!

  4. Cho mình hỏi, 3gm đầu tiên là men ,còn 2gm sau là men nở vậy 2 loại men đó có giống nhau ko bạn. Mình cảm ơn nhiều

  5. Chị ơi em có thể thay thế 1/2 lượng nước bằng sữa hạt hồ đào/óc chó/đậu nành được không ạ??? Với lại cho em hỏi nhiệt độ bên trong bánh lúc chín ( internal temperature ) là bao nhiêu ạ??? Dạ em cảm ơn chị nhiều

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *