Vlog 28 | TÔM CHIÊN XÙ Kiểu Nhật, Vàng Ươm Giòn Rụm

🌺 CÔNG THỨC NHÀ LÁC:

* Nguyên liệu:
– 20 tôm thẻ lớn, hoặc tôm sú lớn
– bột mì (để pha bột chiên xù và áo một lớp khô bên ngoài tôm)
– tương ớt, tương cà
– rau, xà lách ăn kèm

* Pha bột chiên xù giòn:
– 1 quả trứng gà
– 200 gram bột mì
– 1/4 muỗng bột nở
– 250 ml nước khoáng lạnh có gas
– 4-6 viên đá viên

*** Công thức chỉ mang tính tham khảo, các bạn có thể gia giảm tùy theo ý muốn của mình. Chúc thành công và không làm đổ bể.

———————————————
🌺 INGREDIENTS:

– 20 shrimps
– all purpose flour (for making tempura batter and coating the shrimp)
– chili sauce, tomato ketchup
– salad

* Tempura batter:
– 1 egg
– 200 gram of all purpose flour
– 1/4 tsp of banking soda
– 250 ml of cold carbonated water
– 4-6 ice cubes

———————————————
🌺 MÌNH CÙNG XÍCH LẠI GẦN NHAU HƠN NỮA NHÉ:
► Facebook:
► Instagram:
► Twitter:
———————————————
Hi guys! Welcome to our blog where we would love to share our passions for food and cooking with you. We’ll be posting video every week. If you like my channel, please don’t hesitate to subscribe, comment and share the videos. Hope you guys enjoy this video.
Thank you so much for watching!
——————————————–
Hãy nhấn nút “ĐĂNG KÝ” kênh miễn phí để ủng hộ Nhà Ốc Lác các bạn nhe!
Please subscribe our channel to get new video updates and support us here:

——————————————–
#nhaoclac #yummy #tomchienxu
#tomchiengion #tomchien
#tempura #shrimptempura #japanesetempura
#tempurabatter #japanesefood #tempurarecipe
#tempuraflour #shrimptempurarecipe #japanesecuisine
#friedtempura #friedshrimpbatter #easytempurabatter
#tempuraingredients #japanesetempurarecipe

Nguồn: https://sunview.vn

Xem thêm bài viết khác: https://sunview.vn/am-thuc/

6 thoughts on “Vlog 28 | TÔM CHIÊN XÙ Kiểu Nhật, Vàng Ươm Giòn Rụm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *